Over ons 

Wij zijn Dennis en Bianca en wonen met onze twee zonen in het Friese dorpje Oosterwolde. Na jaren ragdolls te hebben gehad, zijn we ons gaan verdiepen in het fokken met dit ras. Het zijn zulke geweldige katten met een mooi uiterlijk en een heel leuk en lief karakter. Echt om verliefd op te worden! Een rustig, zachtaardig ras, dat met zijn karakter goed aansluit bij de problematiek van onze jongste zoon. Hij is namelijk gediagnosticeerd met Adhd,  Autisme en heeft een licht verstandelijke beperking. Hij vindt het geweldig met de ragdolls te spelen en te knuffelen en kan zich er tijden lang mee vermaken. En mede dankzij hem, worden de kittens goed gesocialiseerd.

Na ons goed te hebben verdiept in het ras, gezondheid en het fokken met de ragdoll is In 2017 onze cattery dan eindelijk van start gegaan. De naam “Candisworld” is gekozen omdat "Candis" de naam is van ons eerste fokpoesje. Deze naam heeft onze jongste zoon bedacht en wij waren meteen enthousiast. Een leuke bijkomstigheid is, is dat de eerste drie letters uit de naam “Bianca” komen en de laatste drie uit de naam “Dennis”.  Zo ontstond voor ons de ideale catterynaam. 

Gezondheid staat bij ons voorop en alle ouderdieren worden getest op fiv, felv,  Hcm en Pkd. De laatste twee zowel via DNA als ultra sound (echo). Wij fokken met zowel de traditionele kleuren als met de Mink en Sepia varianten.

De zwangerschappen, geboortes en de groei van de kittens zullen we zoveel mogelijk laten zien op deze website. Ook is er de facebookpagina “Candisworld” waarop alles te volgen zal zijn en waar een ieder lid mag worden. Zo hoeft er, als u dit zou willen, niks meer gemist te worden!

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website en bij vragen of interesse kunt u altijd contact met ons opnemen via het emailadres op deze site of via Candisworld op facebook. 

Met vriendelijke groet,

Dennis en Bianca